HOORN (NH)
Telefoon:
06-23643236
E-mail: info@ingridoosterhof.nl

Wie ben ik?

Ingrid Oosterhof (1963):               

Ik woon en werk in Hoorn, ben getrouwd en heb twee opgroeiende kinderen. Na bijna 15 jaar werken in de automatisering heb ik ruim 14 jaar geleden het roer omgegooid. Het leek of alles goed was in mijn leven: een lieve man, leuke baan, een gezond lichaam, lekker huis, spullen genoeg, fijne vakanties enz. Aan de buitenkant was alles goed, tegelijkertijd had ik het gevoel dat ik iets miste. Dit gevoel kan ik het best beschrijven als een soort ‘onverklaarbare leegte’. Ik kwam in aanraking met Psychosynthese en na de basistraining: de ‘Essentials’ wist ik dat dat mijn leven meer zingeving kon geven. Inmiddels heb ik diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd: zoals Psychosynthese (6 jaar), meditatie (o.a. ZEN) , yoga (Kundalini en nu Anusara), familie in beeld, aromatherapie etc.

In mijn ervaring is de weg naar bewustwording eindeloos….., eindeloos fascinerend. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om met mijn ervaring en kennis anderen te begeleiden in hun unieke groeiproces.
Naast mijn praktijk aan huis voor individuele therapie, geef ik wekelijkse yogalessen en diverse workshops aan groepen .